Log ind  |   Opret konto
adidas supernova

Shipping & Returns


Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Retur eller udvekslinger er tilladt, forudsat at kunden har købt produktet via vores postordre, call center, eller hjemmeside, og det er inden for 15 dage efter den oprindelige faktura dato.

Før returnering af varer, bedes du kontakte os først for at drøfte de spørgsmål, du har 90% af den tid, vi er i stand til at løse problemet, uden at du behøver at sende noget tilbage.

Returpolitik

Alle elementer, der sendes tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tilknyttet tags. Snavsede elementer vil blive returneret til kunden, uden evaluering.

Vi dækker ikke fragten af ​​afkast eller en ombytning af rigtige rækkefølge pakke, vil du være ansvarlig for de omkostninger, forsendelse og håndtering. Derudover bør Alle pakker sendes via en sporbar metode, såsom US Mail bekræftelse af levering, UPS, eller Federal Express. Vi er ikke ansvarlige for pakker tabt i transit.

Alle returnerede varer skal sendes til shipping adresse, vi e-maile dig. Når vi har modtaget varen tilbage, vil vi sende din ønskede udveksling varen tilbage til dig uden at forlange yderligere shipping gebyrer.

Når vi modtager din tilbagevenden, kan der gå op til 5 hverdage til at fuldføre dit afkast eller ombytning.

Udveksling

Vi vil acceptere børser for en forkert størrelse eller farve inden 15 dage efter den oprindelige faktura dato. Kontakt os venligst med din ordre-id og en af ​​vores team medlemmer vil hjælpe you.If du gerne vil udveksle elementer til en anden stil, ville du nødt til at returnere dine varer til refusion (som pr Retur politik) og placere en ny ordre for den stil, du foretrækker.

Du skal kontakte os inden du sender poster tilbage. Alle elementer, der sendes tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tilknyttet tags. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig.

Vi dækker ikke fragten af ​​udvekslinger, vil du være ansvarlig for returportoen og for udgifterne til forsendelse de udvekslede elementer tilbage til dig forsendelse og håndtering. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender elementer til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes.

Ordreannullering

skal bestilles Annullering af en ordre før ordren er afsendt. Årsag, at vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 24-48 timer efter ordrer anbringelse, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter den er placeret. Håber du kan forstå i dette afgørende punkt. Annullering anmodninger efter ordren er afsendt, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores tilbagesendelsespolitik.

BEMÆRK:

For følgende status, kan vi ikke give dig et afkast eller ombytning. Håber du kan være opmærksom på dette punkt.

Først, hvis du modtager dine varer, du finder du ikke kan lide den stil og vil gerne gøre en forandring. I denne tilstand, kan vi ikke give dig en udveksling.

For det andet, hvis vi virkelig levere de elementer i henhold til den størrelse, farve og leveringsadresse du giver for os, vi kan ikke give dig et afkast enten. Så du vælger den rigtige størrelse og farve, du har brug for og give os den korrekte leveringsadresse.

For det tredje, hvis delene er beskadiget af menneskelige handlinger eller eksterne faktorer, vi er ikke ansvarlige for udvekslingen.

adidas supernova  |   asics gel kayano  |   brooks adrenaline  |   mizuno wave  |   new balance 990  |   new balance 990  |   saucony kinvara